Public Outdoor Creations

Over ons

Public Outdoor Creations is een zeer efficiënt georganiseerd bedrijf dat progressief inrichtingsconcepten ontwikkelt. Onze producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden op onze productielocatie door vakmensen met vele jaren ervaring gemaakt. Daarnaast beschikken wij over een eigen montageteam dat op locatie de plaatsing kan verzorgen.

Vakmanschap en oog voor detail
Gemaakt door professionals met uiterste precisie
Previous
Next

Concept

Samenstellen en combineren, dat is het idee achter het unieke inrichtingssysteem van Public Outdoor Creations. De twee collecties van Public Outdoor Creations bestaan uit verschillende inrichtingselementen die onderling te combineren zijn. Zo kunt u iedere gewenste productconfiguratie maken.

Studio POC

Studio POC is een multidisciplinair inhouse design ontwerpbureau dat ontwerp – en adviesdiensten levert. Binnen Studio POC is technische en commerciële kennis aanwezig om hands-on design diensten uit te voeren. Dit kan het leveren van een beplantingsplan zijn tot het uitwerken van een inrichtingsplan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het ontwikkelen van specials of productinnovaties.

Inrichtingsvoorstellen
en adviesdiensten
Product development en specials
Previous
Next