Over ons

Public Outdoor Creations is een zeer efficiënt georganiseerd bedrijf dat progressief inrichtingsconcepten ontwikkelt. Onze producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en worden op onze productielocatie door vakmensen met vele jaren ervaring gemaakt. Daarnaast beschikken wij over een eigen montageteam dat op locatie de plaatsing kan verzorgen.

Vakmanschap en oog voor detail
Gemaakt door professionals met uiterste precisie
Previous slide
Next slide

Concept

Samenstellen en combineren, dat is het idee achter het unieke inrichtingssysteem van Public Outdoor Creations. De twee collecties van Public Outdoor Creations bestaan uit verschillende inrichtingselementen die onderling te combineren zijn. Zo kunt u iedere gewenste productconfiguratie maken.

Studio POC

Studio POC is een multidisciplinair inhouse design ontwerpbureau dat ontwerp – en adviesdiensten levert. Binnen Studio POC is technische en commerciële kennis aanwezig om hands-on design diensten uit te voeren. Dit kan het leveren van een beplantingsplan zijn tot het uitwerken van een inrichtingsplan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het ontwikkelen van specials of productinnovaties.

Inrichtingsvoorstellen
en adviesdiensten
Product development en specials
Previous slide
Next slide

POC - de partner voor uw maatwerk project

POC is de partner voor maatwerk projecten. Met een eigen ontwerpafdeling en een vast productteam zijn wij in staat om zeer efficiënt zonder veel tussenschakels uw maatwerk project te realiseren. Graag denken wij mee en stellen wij onze kennis en ervaring beschikbaar om uw ideeën te vertalen naar een product voor de openbare ruimte. 

Previous slide
Next slide

Onze groene ambitie

Met het Trees For Bench project onderstrepen wij onze ambitie om de meest duurzame product van straatmeubilair ter wereld te worden. Samen met lokale mensen gaan wij een eigen POC bos maken op een ontbost gebied grenzend aan het regenwoud. Daarbij zullen wij starten met het aanplanten van 4.5 hectare bos. Maar onze ambitie gaat verder. Deze ambitie hebben wij in 5 duurzaamheidsuitgangspunten vastgelegd. Klik hier om onze 5 duurzaamheiduitgangspunten te downloaden. Klik hier voor meer informatie over het POC Tree For Bench Project.

Ik wil graag meer informatie over:

I would like more information about: