Public Outdoor Creations

Een nieuwe POC brochure

Eindelijk is het zover. De nieuwe POC brochure is klaar ! Dit keer een mooi boekwerk met 120 pagina’s aan producten en inspiratie. Aan de collectie zijn een groot aantal nieuwe modellen toegevoegd waaronder zitbanken, boombakken en afzetpalen. Verder is de City2Connect collectie geïntegreerd in de nieuwe brochure. Vraag de brochure aan via de volgende link of download de nieuwe brochure hier.

Golvende 3-D maatwerk borderbank

Public Outdoor Creations heeft in Weert een golvende maatwerkbank van meer dan 20 meter gerealiseerd. De bank schermt het crematorium af van de openbare weg. De bank is verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in een CorTen RAL kleur.

Previous
Next

Maatwerk inrichtingselementen in Meppel

Op basis van het ontwerp van buro MA.AN uit Rotterdam heeft Public Outdoor Creations maatwerk inrichtingselementen geleverd voor het vernieuwde centrum van Meppel. De boom- en plantenbakken zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale anti graffiti coating. De verschillende elementen hebben elk een unieke vorm. De inrichting draagt bij aan het vergroenen van de openbare ruimte en geeft een bijzondere uitstraling aan het centrum gebied.

Previous
Next

City2Connect in Vaassen

Momenteel wordt het centrum van Vaassen heringericht. Public Outdoor Creations heeft de opdracht gekregen voor het leveren van het straatmeubilair. Deze producten komen uit de City2Connect collectie (www.city2connect.nl). In dit projecten zijn er banken, fietsenbeugels, bolders en afvalbakken geleverd. De kwalitatieve uitstraling, het tijdloze karakter en de duurzaamheid van de materialen waren doorslaggevend voor de Gemeente Epe om voor City2Connect te kiezen.

Previous
Next

De Langste bank van London

Onlangs hebben wij in het centrum van London een op maat gemaakte bank van 30 meter geleverd en geplaatst. Het hout is speciaal voor deze bank is 3-D CNC geschaafd. Het frame is gemaakt van behandeld RVS en voorzien van anti skate strips. Binnenkort zal de aannemer het project afmaken en inclusief de aanplanting.

Previous
Next