Public Outdoor Creations

Nieuw: The Urban Living Room

Public Outdoor Creations lanceert een nieuw concept voor de openbare ruimte. De Urban Living Room zorgt voor een huiselijk setting die uitnodigend is en sociale cohesie stimuleert. Een unieke benadering waarbij ons meubilair faciliteert om te genieten van de openbare ruimte en mensen samenbrengt.

Previous
Next

Een mobiel park

Eind vorig jaar heeft Public Outdoor Creations het marktplein van Nuth vergroend met een mobiel park. In totaal zijn er bijna 50 boom- en plantenbakken geleverd voor het nieuwe vernieuwde marktplein. De aanwezigheid van kabels en leidingen maakte een vaste groeninrichting onmogelijk. Verder kunnen de inrichtingselementen verplaatst worden in geval van een evenement. In dit project zijn grote boombakken, grote plantvakken met gecombineerde zitrand, lage plantenbakken, fietsenbeugels en afvalbakken geleverd die samen een mooi afwisselend geheel vormen.

Previous
Next

Mighty Planters sieren Zevenbergen

Grote Mighty Planters sieren het vernieuwde centrum van Zevenbergen. De Mighty Planter is samen met Kuiper Compagnons ontwikkeld en een doorontwikkeling van een bestaande ontwerp dat zij jaren geleden voor de gemeente Goirle hebben gemaakt. Deze markante boombakken zijn leverbaar in 2 maten en zijn gemaakt van 5 mm dik staal. De mooie brede rand met geïntegreerde vulbuis en de terugvallende plint met uitsparing voor de vorkheftruck zijn kenmerkend voor deze boombakken. Het geïntegreerde Root Care boomverzorgingssysteem zorgt ervoor dat het onderhoud beperkt is en dat de bomen zich goed kunnen ontwikkelen in de boombakken.

Previous
Next

Een nieuwe POC brochure

Eindelijk is het zover. De nieuwe POC brochure is klaar ! Dit keer een mooi boekwerk met 120 pagina’s aan producten en inspiratie. Aan de collectie zijn een groot aantal nieuwe modellen toegevoegd waaronder zitbanken, boombakken en afzetpalen. Verder is de City2Connect collectie geïntegreerd in de nieuwe brochure. Vraag de brochure aan via de volgende link of download de nieuwe brochure hier.

Golvende 3-D maatwerk borderbank

Public Outdoor Creations heeft in Weert een golvende maatwerkbank van meer dan 20 meter gerealiseerd. De bank schermt het crematorium af van de openbare weg. De bank is verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in een CorTen RAL kleur.

Previous
Next

Maatwerk inrichtingselementen in Meppel

Op basis van het ontwerp van buro MA.AN uit Rotterdam heeft Public Outdoor Creations maatwerk inrichtingselementen geleverd voor het vernieuwde centrum van Meppel. De boom- en plantenbakken zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale anti graffiti coating. De verschillende elementen hebben elk een unieke vorm. De inrichting draagt bij aan het vergroenen van de openbare ruimte en geeft een bijzondere uitstraling aan het centrum gebied.

Previous
Next

De Langste bank van London

Onlangs hebben wij in het centrum van London een op maat gemaakte bank van 30 meter geleverd en geplaatst. Het hout is speciaal voor deze bank is 3-D CNC geschaafd. Het frame is gemaakt van behandeld RVS en voorzien van anti skate strips. Binnenkort zal de aannemer het project afmaken en inclusief de aanplanting.

Previous
Next