The NEW Catalogue

Op woensdag 27 September zullen wij onze nieuwe catalogus officieel lanceren. Gedurende 2 jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan dit nieuwe boekwerk. Aan de collectie zijn meer dan 25 modellen toegevoegd. Vanaf 27 september kunt u de nieuwe catalogus downloaden of u kunt hardcopy aanvragen via onze website.

Nieuwe modellen voor de POC Collectie

Public Outdoor Creations voegt 3 nieuwe producten toe aan de collectie. Dit zijn de Stage Curved, Stage Straight en de Picnic Straight. De Stage is een zitplatform dat leverbaar is een rechte en gebogen variant. De Stage is modulair en geeft enorm veel design mogelijkheden. De Picnic Straight is leverbaar in een 240 en 300 cm variant. Klik hier om de collecties te bekijken.

Previous slide
Next slide

Maatwerk daktuin met PicnixX

Public Outdoor Creations heeft de opdracht gekregen voor het aanleggen van een complete daktuin. In dit project zijn vlonders, CorTen bakken, een jules de boules baan geleverd. Het PicnixX meubilair maakt het project af.

Previous slide
Next slide

Maatwerk banken en hockers in Leuven

Voor de buitenruimte van de KU Leuven Public Outdoor Creations heeft een plan gemaakt en dit bijzondere project gerealiseerd. De opmaat gemaakte gebogen bank in combinatie met de hockers zorgt voor een bijzondere uitstraling van de buitenruimte van een van de faculteiten.

Previous slide
Next slide

Een 30 meter lang maatwerk waterelement siert Utrecht

Voor de gemeente Utrecht hebben wij een 30 meter lang waterelement gerealiseerd. Het waterelement is omringt met CorTen borders met hardhouten zittingen. Het waterelement is voorzien van het POC Aqua Care waterzuiveringssysteem. In dit systeem zorgt onder andere 30 m3 lava dat onder het maaiveld is aangebracht voor een natuurlijke waterzuivering. Daarmee is het waterelement onderhoud extensief en energiezuinig.

Previous slide
Next slide

Nieuw: The Urban Living Room

Public Outdoor Creations lanceert een nieuw concept voor de openbare ruimte. De Urban Living Room zorgt voor een huiselijk setting die uitnodigend is en sociale cohesie stimuleert. Een unieke benadering waarbij ons meubilair faciliteert om te genieten van de openbare ruimte en mensen samenbrengt.

Previous slide
Next slide

Mighty Planters sieren Zevenbergen

Grote Mighty Planters sieren het vernieuwde centrum van Zevenbergen. De Mighty Planter is samen met Kuiper Compagnons ontwikkeld en een doorontwikkeling van een bestaande ontwerp dat zij jaren geleden voor de gemeente Goirle hebben gemaakt. Deze markante boombakken zijn leverbaar in 2 maten en zijn gemaakt van 5 mm dik staal. De mooie brede rand met geïntegreerde vulbuis en de terugvallende plint met uitsparing voor de vorkheftruck zijn kenmerkend voor deze boombakken. Het geïntegreerde Root Care boomverzorgingssysteem zorgt ervoor dat het onderhoud beperkt is en dat de bomen zich goed kunnen ontwikkelen in de boombakken.

Previous slide
Next slide

Golvende 3-D maatwerk borderbank

Public Outdoor Creations heeft in Weert een golvende maatwerkbank van meer dan 20 meter gerealiseerd. De bank schermt het crematorium af van de openbare weg. De bank is verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in een CorTen RAL kleur.

Previous slide
Next slide

De Langste bank van London

Onlangs hebben wij in het centrum van London een op maat gemaakte bank van 30 meter geleverd en geplaatst. Het hout is speciaal voor deze bank is 3-D CNC geschaafd. Het frame is gemaakt van behandeld RVS en voorzien van anti skate strips. Binnenkort zal de aannemer het project afmaken en inclusief de aanplanting.

Previous slide
Next slide

Ik wil graag meer informatie over:

I would like more information about: